Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Antrenorul Xavi Hernandez (FC Barcelona), dorit de Ajax Amsterdam

Publicat cu

pe

Presa spaniolă anunță că antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, care și-a anunțat plecarea de la clubul catalan la finalul sezonului, este în vizorul lui Ajax Amsterdam.

Conform ziarului Sport din Barcelona, „clubul olandez a testat apele pentru a evalua intențiile antrenorului în ceea ce privește plecarea de la Barca în luna iunie”.

Oficialii lui Ajax apreciază „stilul de joc bazat pe posesie și munca excelentă pe care Xavi o depune cu tinerii jucători la clubul blaugrana”, potrivit aceleiași surse.

Președintele clubului catalan, Joan Laporta, și-a exprimat recent dorința ca Xavi Hernandez să continue și în vara următoare, însă Sport afirmă că nu toți factorii de decizie din Barcelona sunt de acord cu aceasta, existând voci care susțin că echipa are nevoie de un antrenor nou, cu o experiență internațională mai vastă, pe bancă.

La 44 de ani, Xavi Hernandez a preluat conducerea tehnică a FC Barcelona din noiembrie 2021, conducând-o spre câștigarea titlului de campioană în La Liga în sezonul precedent.

Actualitate

YHP Logo