Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Clauză secretă în contractul lui Cristiano Ronaldo cu arabii

Publicat cu

pe

Starul portughez Cristiano Ronaldo a sosit, luni seară. la Riad, în ajunul prezentării sale în faţa suporterilor clubului saudit Al-Nassr, cu care a semnat pentru un salariu estimat la 200 de milioane de euro pe doi ani şi jumătate.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, care a jucat până la Cupa Mondială pentru Manchester United, a sosit în cursul serii pe aeroportul din Riad, a informat postul public de televiziune Al-Ekhbariya. Ronaldo va fi prezentat oficial marţi pe stadionul Mrsool Park din Riad, cu o capacitate de 25.000 de locuri, de la ora locală 19:00 (16:00 GMT).

În ciuda faptului că abia a semnat contractul cu arabii, presa internațională vorbește despre o clauză secretă prin care Cristiano Ronaldo s-ar putea întoarce încă din acest an în Europa. Clubul care l-ar putea angaja pe CR7 este Newcastle United, însî doar dacă va obține calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. În prezent, Newcastle e pe locul 3 în Premier League, deci nu-i exclus ca acest lucru să se întâmple.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate