Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Cristiano Ronaldo dă ora exactă în fotbalul din Arabia Saudită

Publicat cu

pe

Starul portughez, care are un corp sculptat, este un model pentru colegii săi, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Al-Nassr a făcut progrese uriașe în ultima vreme în privința antrenamentelor și a nutriției, iar totul i se datorează cvintuplului câștigător al Balonului de Aur.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a început o nouă viață la începutul acestui an, în Arabia Saudită, la Riyadh, unde joacă pentru Al-Nassr, informează digisport.ro.

Pe 22 februarie, portughezul a participat la ceremonia organizată de club cu ocazia ”Zilei Înființării” Arabiei Saudite. Cristiano Ronaldo s-a integrat perfect în decor și a purtat haine tradiționale arăbești.

Nutriționistul spaniol Jose Blesa, care merge o dată pe lună în Arabia Saudită pentru a-i ajuta pe cei de la Al-Nassr, a povestit ce impact a avut CR7 asupra colegilor săi.

„De când Cristiano este aici, toți jucătorii se antrenează mai intens și țin o dietă strictă. Nu am văzut în viața mea așa ceva: jucătorii au înregistrat un progres de practic 90% în privința musculaturii. Mereu când îi văd, au și mai puțină grăsime, mai mulți mușchi și cu toții se țin de exerciții. E o plăcere să lucrezi aici.”, a afirmat Jose Blesa, citat de spaniolii de la Ideal.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate