Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Dan Petrescu s-a calificat cu Jeonbuk în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Publicat cu

pe

Echipa sud-coreeană Jeonbuk FC, condusă de antrenorul român Dan Petrescu, a avansat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei la fotbal după ce a remizat cu Pohang Steelers, cu scorul de 1-1 (0-1), într-un meci jucat marți în deplasare în manșa secundă a optimilor de finală.

Jeonbuk FC câștigase primul meci cu 2-0, pe teren propriu, săptămâna precedentă. Pohang Steelers au deschis scorul prin Chan-Yong Park (min. 12), dar Jeonbuk FC a reușit să egaleze în repriza secundă, prin Tae-Wook Jeong (min. 76), jucător introdus cu inspirație pe teren de către Petrescu în minutul 69.

În luna noiembrie, Jeonbuk fusese învinsă de Pohang Steelers cu 4-2 în finala Cupei Coreei de Sud, iar anterior, Jeonbuk nu reușise să câștige împotriva lui Pohang în precedentele cinci întâlniri.

În sferturile de finală, Jeonbuk va întâlni probabil o altă echipă sud-coreeană, Ulsan Hyundai, care a învins în prima manșă echipa japoneză Ventforet Kofu cu 3-0. Meciul secund va avea loc miercuri în Japonia.

Echipa condusă de Dan Petrescu va începe noua ediție a campionatului sud-coreean, K League, pe 1 martie, acasă, împotriva echipei Daejeon Hana Citizen.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo