Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL FEMININ – O jucătoare de la Venus Maramureș a debutat la naționala U15

Publicat cu

pe

În perioada 29 septembrie – 4 octombrie, naționala feminină U15 participă la Turneul de Dezvoltare UEFA din Bulgaria, la care mai participă țara gazdă, Ungaria și Irlanda de Nord.

În premieră, la această acțiune a fost convocată și Ioana Sara Codrea, portar la ACS Venus Maramureș.

Prima partidă, cu Irlanda de Nord, a fost întreruptă la pauză din cauza vremii nefavorabile, la scorul de 2-0 pentru România și va fi reluată joi, 3 octombrie, de la ora 11.

În cel de-al doilea meci al turneului de la Sliven, în care Sara Codrea a fost titulară, junioarele U15 au jucat împotriva Bulgariei. A fost 0-0 în timpul regulamentar, iar România s-a impus cu 5-4 la loviturile de departajare. Pentru România U15 au marcat de la 11 metri Iris Crișan, Carina Suciu, Sara Rafaila, Sara Iovu și Ioana Tănase.

România: 12. Sara Codrea – 2. Carina Suciu, 4. Sara Iovu, 5. Sara Rafaila, 8. Ioana Balici (19. Erika Andronache), 10. Delia Mihalache, 15. Octavia Pîrșe (9. Daria Popescu), 16. Iris Crișan, 17. Andra Bujoreanu (6. Meda Micușan), 18. Mara Ciortea – cpt. (11. Ioana Tănase), 20. Miruna Boghici (13. Surya Matei). Selecționer: Ionuț Florea
Rezerve: 1. Jessica Alecsandru – 3. Rebeca Abagiu, 7. Karla Mincu, 14. Miriam Pătrașcu

Vineri, 4 octombrie, de la ora 11, România va întâlni Ungaria.

Marius CÎMPIAN

Actualitate

YHP Logo