Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Finala Ligii 4 Maramureș se joacă duminică, 11 iunie. Învingătoarea va întâlni Minerul Rodna în barajul pentru Liga 3

Publicat cu

pe

Duminică, 11 iunie, CS Academica Recea și ACS Avântul Bârsana, echipele clasate pe primul loc în seriile Sud și Nord vor juca finala Ligii 4, sezonul 2022-2023. Meciul începe la ora 17.00 pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Intrarea publicului este liberă.

Cele două echipe s-au întâlnit și în faza județeană a Cupei României, care a fost câștigată de Academica Recea, după executarea loviturilor de departajare de la 11 metri. Meciul s-a jucat la Sighetu Marmației.

În deschiderea finalei Maramureșului, de la ora 15.00, este programată finala Under 15 Elite dintre ACS Gloria Tăuții Măgherăuș și CS Minaur Baia Mare.

Meciurile vor fi urmate de festivități de premiere, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș răsplătind finalistele cu medalii, cupe și diplome.

Campioana Maramureșului va întâlni în barajul de promovare în Liga 3 campioana din Bistrița-Năsăud, CS Minerul Rodna. Meciul tur se va disputa în Maramureș, în 17 iunie, de la ora 18.00. Returul fiind programat în 24 iunie, de la ora 17.30.

foto Facebook Academica Recea

 

Actualitate

YHP Logo