Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Ianis Hagi pe urmele lui Gică Hagi

Publicat cu

pe

Ianis Hagi, fotbalistul român în vârstă de 25 de ani, care este împrumutat de Glasgow Rangers la Alaves, a avut o prezență redusă pe teren în echipa din LaLiga. Conform rapoartelor din presa turcă, este prevăzut ca el să fie transferat la Galatasaray în această vară.

Conform informațiilor de la Fotomac, Rangers și Galatasaray au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului. Este de așteptat ca Ianis să își continue cariera fotbalistică în Turcia după Campionatul European din Germania, cu condiția să fie convocat de antrenorul naționalei, Edi Iordănescu.

Fotomac a afirmat: „Galatasaray a finalizat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, însă a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”.

În actualul sezon, Ianis Hagi a acumulat 806 de minute jucate în 18 meciuri din LaLiga, contribuind cu o pasă de gol, și a participat la 4 meciuri din Cupa Spaniei, marcând de două ori.

Dacă va semna cu Galatasaray, Ianis va deveni al 16-lea fotbalist român din istoria clubului, formație la care tatăl său, Gheorghe Hagi, a avut o contribuție deosebită.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo