Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Jose Mourinho a fost demis de la AS Roma, după rezultatele slabe din ultimele săptămâni

Publicat cu

pe

Clubul AS Roma a confirmat că José Mourinho și staff-ul său tehnic vor părăsi echipa imediat. Într-un comunicat de presă, clubul a exprimat recunoștința pentru pasiunea și eforturile lui José Mourinho în perioada petrecută la Roma. Cu toate că există amintiri frumoase despre mandatul său, se crede că o schimbare imediată este în interesul clubului.

Această decizie a fost luată în urma înfrângerii suferite duminică, scor 1-3, în fața AC Milan, și a eliminării din Cupa Italiei, unde Roma a pierdut miercurea trecută cu 0-1 în fața rivalilor de la Lazio. Echipa a înregistrat doar o victorie în ultimele cinci meciuri, în confruntarea cu Cremonese. În luna decembrie, AS Roma a suferit înfrângeri cu Juventus (0-1) și Bologna (0-2). În prezent, echipa se află pe locul 9 în clasament, având 29 de puncte, iar clasamentul este condus de Inter, cu 51 de puncte.

José Mourinho a preluat conducerea echipei AS Roma în 2021 și a adus primul trofeu al clubului în ultimii 14 ani, câștigând Conference League în 2022. De asemenea, a dus echipa în finala Europa League în sezonul trecut, unde Roma a pierdut la penalty-uri în fața echipei Sevilla. Contractul lui Mourinho cu AS Roma era valabil până pe 30 iunie 2024.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate