Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Kylian Mbappé a informat oficial clubul PSG că va pleca la sfârșitul sezonului

Publicat cu

pe

Conform presei sportive, Real Madrid așteaptă informația oficială din partea clubului francez, considerând că acest lucru ar fi pasul necesar pentru a demara negocierile cu Kylian Mbappé. După expirarea contractului său, acesta ar avea posibilitatea să semneze direct cu alt club, beneficiind probabil de o sumă semnificativă, în sute de milioane de euro, sau de un salariu imens, distribuit pe durata noului contract.

Cu toate acestea, Paris Saint-Germain (PSG) își exprimă speranța într-un acord care să prelungească oficial contractul lui Mbappé, pentru a obține o sumă din eventualul său transfer către alt club, conform condițiilor convenite între fotbalist și PSG.

Kylian Mbappé, în vârstă de 25 de ani, originar din Paris și jucând la cel mai important club de fotbal din Franța de mai bine de șapte ani, este în atenția lui Real Madrid de mai mult timp, însă până acum nu a existat o ofertă pe placul său, presa speculând că Mbappé ar cere o sumă considerabilă. În ultimul an, echipa saudită Al-Hilal a făcut o ofertă de peste 300 de milioane de euro, dar francezul a refuzat să părăsească Europa.

Pe de altă parte, pentru PSG, sezonul viitor ar putea marca prima absență, după șapte ani, a jucătorilor precum Mbappé, Neymar sau Lionel Messi, ale căror salarii au costat clubul francez peste 200 de milioane de euro pe an. Această situație ar permite clubului să achiziționeze jucători mai accesibili financiar (precum Victor Osimhen de la Napoli) sau să promoveze tineri talentați, cum ar fi mijlocașul Warren Zaïre-Emery, deja titular în echipa franceză, la doar 17 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate