Connect with us
Descarcă aplicația

Fără categorie

FOTBAL – Manchester City, pas uriaş către un nou titlu în Premier League

Publicat cu

pe

Manchester City a făcut un pas important spre câștigarea unui nou titlu de campioană în Anglia la fotbal după ce a învins Tottenham Hotspur cu scorul de 2-0 într-o partidă restantă din etapa a 34-a a Premier League, desfășurată marți seara.

Tottenham, inclusiv fundașul român Radu Drăgușin în echipa de start, a ținut piept campioanei en titre în prima repriză, dar City a făcut diferența în partea a doua, datorită unei duble reușite de atacantul Erling Haaland, golgheterul principal al sezonului.

Haaland a deschis scorul în repriza a doua, finalizând un assist al mijlocașului belgian Kevin De Bruyne, iar apoi a înscris dintr-un penalty în timpul adițional, obținut de Jeremy Doku.

Cu această victorie, Manchester City a acumulat 88 de puncte, depășind-o pe rivala sa Arsenal Londra (86 puncte) în lupta pentru titlu, înaintea ultimei etape a sezonului. Tottenham Hotspur se află pe locul al cincilea, la cinci puncte distanță de Aston Villa (locul al patrulea) și fără șanse de a mai accede în Liga Campionilor în următoarea ediție.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate