Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FOTBAL – Preasfințitul Părinte Episcop, Iustin, mesaj pentru echipa de fotbal a României

Publicat cu

pe

România nu a trecut de Țările de Jos, ieri, în meciul în care puteam ajunge în sferturile de finală ale EURO 2024. Nu a fost să fie, însă pentru prima dată românii s-au simțit români alături de echipa națională. A fost un meci care a avut cel puțin două faze de joc discutabile, însă important este că românii au început să viseze din nou la ceva rezultate notabile în fotbal. Până la urmă fotbalul e pe goluri, iar pentru noi aseară nu a fost să fie.
„După meciul din această seară cu echipa de fotbal a Olandei, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin a scris câteva cuvinte de suflet referitoare la Echipa națională de fotbal a României:
„Asta a fost! Dar băieții au fost o echipă, au luptat și au jucat de la egal la egal cu marile echipe ale Europei, fără complexe! Până la urmă a fost un campionat nebun! S-au dat 7 autogoluri la echipe mari! A plecat campioana europeană Italia, acasă! Ce să mai zici! Copiii de suflet merită iubiți! Au unit România! Echipa României are viitor dacă vom sta și noi cu sufletul și inima aproape de ei să simtă că sunt iubiți și susținuți așa cum au arătat românii că știu să o facă! Ne-au făcut și ne vor face fericiți în viitor! Au viitor și avem cu ei un viitor în fotbalul european și mondial!”, transmite Episcopia Maramureșului și Sătmarului.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate