Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Sigheteanul Grigore Turda se întoarce în Liga 1

Publicat cu

pe

Fundașul Grigore Turda (26 ani), născut în Sighetu Marmației, a plecat de la FC Argeș (Liga 2) și a semnat cu FC Voluntari un contract valabil pentru două sezoane și jumătate.

„Cluburile FC Voluntari și FC Argeș au ajuns la un acord în privința transferului definitiv al jucătorului Grigore Turda.
Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Armătura Zalău, Pandurii Târgu-Jiu și FC Argeș ,alături de formația piteșteană bifând peste 80 de prezențe în SuperLiga Romania.
Grigore Turda va purta numărul 26 pe echipamentul nostru de joc”, anunță FC Voluntari.

„Originar din Sighetu Marmației, Grigore Turda a fost transferat de clubul nostru în 2018 de la Pandurii Târgu Jiu. Au urmat 153 de meciuri în tricoul alb-violet, 6 goluri și o pasă de gol.
Grig a purtat cu mândrie banderola de căpitan a clubului nostru în ultimele sezoane. Tototdată, el a pus umărul la promovarea din 2020, calificarea în play-offul Ligii 1, precum și accederea în semifinalele Cupei României din sezonul 2021/2022.
Îi mulțumim pentru toată munca depusă la FC Argeș și îi dorim multă baftă în carieră!”, a transmis FC Argeș, la despărțirea de Grigore Turda.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate