Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Sunt prea multe meciuri, consideră fundaşul francez Dayot Upamecano

Publicat cu

pe

Fundașul francez Dayot Upamecano a declarat că există „prea multe meciuri” în calendarul fotbalului internațional. Această afirmație a fost făcută duminică, înaintea meciului pe care echipa Franței îl va disputa luni seara, acasă, împotriva Belgiei, în Liga Națiunilor, conform AFP.

„Spectatorii vor să vadă un joc frumos, dar este dificil să oferi un astfel de joc cu un calendar atât de încărcat”, a adăugat fotbalistul în cadrul unei conferințe de presă la Decines, lângă Lyon, unde va avea loc meciul cu „diavolii roșii”.

„Sper că oficialii fotbalului vor înțelege într-o zi că jucăm prea multe meciuri, ceea ce duce la accidentări. Avem deja doi jucători accidentați la națională și acest lucru nu se va opri aici, vor fi tot mai multe”, a mai spus fundașul echipei Bayern Munchen.

Loic Bade și Warren Zaire-Emery au părăsit lotul Franței din cauza accidentărilor, după ce Wesley Fofana și Aurelien Tchouameni au fost nevoiți să se retragă încă din prima zi a cantonamentului.

Selecționerul Didier Deschamps a comentat că „calendarul internațional este cum este, ce putem face noi?”. El a adăugat că „nimeni nu vă va spune altceva, fie că sunt selecționeri sau jucători. Actorii se supun deciziilor”.

„Calendarul este foarte încărcat, perioadele de vacanță sunt scurtate, iar pregătirea este puțină sau deloc”, a concluzionat Deschamps.

Franța a pierdut primul său meci din Liga Națiunilor, vineri, acasă cu Italia, scor 1-3.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo