Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Thiago Motta, noul antrenor al echipei Juventus Torino

Publicat cu

pe

Thiago Motta, antrenor italo-brazilian, a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei Juventus Torino, a anunțat miercuri cel mai titrat club din fotbalul italian, care l-a demis luna trecută pe Massimiliano Allegri, conform agențiilor internaționale de presă.

„Este oficial, viitorul antrenor al lui Juventus va fi Thiago Motta. Tehnicianul italo-brazilian a semnat un contract cu Juventus până la 30 iunie 2027”, a precizat clubul torinez într-un comunicat.

Motta, în vârstă de 41 de ani, a antrenat Bologna din 2022, reușind să califice echipa în premieră în Liga Campionilor la finalul sezonului recent încheiat.

„Sunt foarte bucuros să încep un nou capitol la cârma unui club mare ca Juventus. Le mulțumesc patronilor și conducerii, asigurându-i de ambiția mea de a menține standardele înalte ale clubului și de a bucura fanii”, a declarat tânărul antrenor.

Fost mijlocaș al echipelor FC Barcelona, Inter Milano și Paris Saint-Germain, Motta a adunat 30 de selecții pentru naționala Italiei.

În cariera sa de antrenor, a condus echipele Genoa și Spezia înainte de a ajunge la Bologna.

Juventus a încheiat pe locul al treilea în Serie A în sezonul trecut, dar a cucerit Cupa Italiei.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate