Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBALUL MARAMUREȘEAN, LA PĂMÂNT – Final de telenovelă la Academica Recea

Publicat cu

pe

Academica Recea anunță pentru a doua oară că nu va juca în Liga 3, deși a obținut pe teren promovarea în acest eșalon.

„E oficial!!! Recea NU continua in liga 3!!!”, este anunțul sec și trist postat de Academica Recea pe pagina oficială de Facebook.
Cu toate eforturile depuse, echipa antrenată de Romulus Buia nu a primit de la Consiliul Local Recea bugetul necesar pentru a juca în al treilea eșalon al fotbalului românesc.
Academica Recea anunțase prima dată că nu va juca în Liga 3 în data de 6 iulie. Apoi s-au găsit banii necesari pentru înscrierea în campionat și au urmat câteva tentative de resuscitare a echipei, dar primarul PSD Octavian Pavel nu i-a convins pe consilierii PNL și USR că echipa merită susținută în Liga 3, deși comuna Recea are puterea financiară de a face acest lucru.
Astfel, Maramureșul rămâne cu două echipe în Liga 3, CS Minaur și CSM Sighetu Marmației, care nu au nicio perspectivă de promovare în Liga 2.
Astfel, din punct de vedere fotbalistic, județul se va zbate în continuare în mediocritate rămânând mult în urma altor județe în care s-au construit stadioane noi, au fost atrași sponsori, iar banul public folosit la fotbal este gospodărit cu bună credință.

Actualitate

YHP Logo