Connect with us
Descarcă aplicația

Baia Mare

FOTO – Bulevardele Decebal și Independenței vor fi reabilitate

Publicat cu

pe

Proiectul reabilitării bulevardelor Decebal și Independenței a intrat în procedura de achiziție ne-a anunțat Primăria Baia Mare. Ei ne mai spun că valoarea lucrărilor pentru cele două străzi se ridică la 48.397.259,38 lei, fără TVA, durata contractului de execuție fiind de 36 de luni de la începerea lucrărilor.

„Bulevardul Independenței va fi modernizat pe o lungime de 2,5 kilometri, pe tronsonul între bulevardul Unirii și sensul giratoriu de la Dacia Service, în vreme ce, pe bulevardul Decebal, lucrările vizează o lungime de 826 metri, pe tronsonul între bulevardul Regele Mihai I și strada Victoriei, stradă unde s-au început de curând lucrări asemănătoare. Proiectul prevede și configurarea de trasee dedicate cu prioritate pentru transportul public în comun, piste de biciclete conforme, canalizații pentru cablurile electrice și de telecomunicații. De asemenea, vor fi modernizate aleile pietonale urmând a fi adaptate și pentru persoanele cu dizabilități”, anunță Primăria Baia Mare.

Pe hârtie arată totul foarte bine. Să vedem și în realitate dacă se întâmplă. Căci băimărenii s-au săturat de proiecte frumoase care nu devin realitate niciodată.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo