Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FRANCISC DICAN (antrenor CS Minaur) – Lumea își dorește promovarea, dar trebuie să fim realiști

Publicat cu

pe

CS Minaur a învins ieri pe teren propriu cu 3-2 (2-1) pe CSM Sighetu Marmației, în turul II al Cupei României și s-a calificat în faza următoare a competiției. Noul antrenor al echipei CS Minaur, Francisc Dican, s-a declarat doar pe jumătate mulțumit de evoluția elevilor săi în partida disputată pe stadionul „Viorel Mateianu”.

„Meciurile din Cupa României sunt tot timpul cam cum a fost cel cu Sighetul, dar important pentru noi este că am reușit să câștigăm și să mergem mai departe. Dacă din punct de vedere al ofensivei am fost mulțumit, din punct de vedere al defensivei am rămas datori. Mai avem timp până la debutul sezonului și sperăm să reglementăm lucrurile. Nu contează cu cine vom juca în turul următor al Cupei României. Noi vrem să câștigăm fiecare meci, doar că există și un adversar care dorește același lucru. Pentru noi este, însă, important campionatul”, a spus Francisc Dican.

Francisc Dican a vorbit și despre obiectivul echipei CS Minaur în sezonul care va debuta pe 31 august:

„În proporție de 90% suntem acoperiți pe toate posturile. Dacă mai apare vreun jucător de valoare pe care l-am putea transfera, vom încerca să facem acest lucru. Sunt mulțumit de lot, avem niște jucători care la nivelul Ligii 3 pot să facă diferența, dar trebuie să înțeleagă că trebuie să se adapteze rigorilor acestei divizii.

Obiectivul nostru este să facem o echipă competitivă. Noi venim de undeva de departe, dacă ținem cont de ceea ce s-a întâmplat în sezonul precedent. Entuziasmul este mare, lumea își dorește promovarea, dar trebuie să fim realiști”.

Marius CÎMPIAN

Citește și

CUPA ROMÂNIEI – CS Minaur a eliminat pe CSM Sighetu Marmației, după un meci cu cinci goluri

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo