Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FRH – Anchetă legată de meciurile suspecte din ultima etapă a Ligii Florilor

Publicat cu

pe

Etapa a 26-a, ultima a Ligii Florilor, a stat sub semnul unor mari „surprize”, care au declanșat un val de proteste pe Internet în legătură cu modul în care și-au apărat șansele unele echipe.

Este vorba de meciurile CSM Corona Brașov-SCM Râmnicu Vâlcea 38-34 (16-23!) și Rapid București-Măgura Cisnădie 32-32 (16-16), în urma cărora CSM Târgu Jiu a ajuns la baraj.

Contrar așteptărilor, Federația Română de Handbal a avut o reacție în acest caz și a luat o hotărâre în ședința Comisiei Centrale de Disciplină de marți, 21 mai.

„În legătură cu Sesizarea Secretarului General al F.R.H. ca urmare a aparițiilor din presă și spațiul online privind situația jocurilor desfășurate în Etapa 26 – Liga Națională feminină, Comisia a solicitat puncte de vedere echipelor implicate, până la următoarea ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, din data de 28.05.2024”, transmit reprezentanții FRH.

Foarte probabil, după audierea părților implicate, cazul va fi clasat din lipsă de probe.

Mai mult ca sigur cei de la Măgura Cisnădie vor spune că echipa a fost în formă maximă și a făcut meciul sezonului, cei de la Rapid că nu au reușit să mai motiveze fetele după un sezon obositor, cei de la Corona că în pauză a avut loc o ședință furtunoasă și fetele au ieșit pe teren foarte montate, iar cei de la Râmnicu Vâlea că echipa a căzut fizic și psihic după pauză.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate