Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Fundația Țiriac s-a răzgândit, după ce a promis o mașină fiecărui român medaliat cu aur la Jocurile Olimpice

Publicat cu

pe

Fundația Țiriac a anunțat la finalul lunii trecute că va face cadou o mașină de ultimă generație fiecărui sportiv român care obține o medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice 2024.

Vestea a fost oferită de Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului român, pe rețelele sociale. A venit la scurt timp după ce David Popovici a câștigat proba de 200 metri liber, dar de atunci România a mai obținut două medalii de aur, trei de argint și una de bronz.

La câteva zile distanță, Fundația Țiriac a revenit asupra deciziei inițiale și a decis să premieze și medaliații cu argint și bronz cu mașina de 50.000 de euro (vezi modelul în galeria FOTO de mai jos).

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină Ioniq 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

Nu doar locul 1 va primi de la fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe. Mult mai multe! Premiem și argintul, și bronzul. Mulțumim că ne faceți fericiți”, a fost mesajul postat pe Instagram.

digisport.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo