Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FURT – Doi tineri băimăreni au cauzat un prejudiciu de 25.000 lei

Publicat cu

pe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat și reținut două persoane bănuite de comiterea unui furt. Prejudiciul, în valoare de 25.000 de lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate.

„În fapt, la data de 25 septembrie a.c., un bărbat a sesizat poliția că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-un depozit din Baia Mare și au sustras mai multe seturi de jante de aluminiu, cauzând un prejudiciu de 25 000 de lei.
Activitățile specifice, desfășurate cu operativitate de polițiști, au condus la identificarea a doi tineri, de 17 și 22 de ani, din Baia Mare. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de tânărul de 22 de ani.
Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Actualitate

YHP Logo