Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

FURT – Excavator de 70.000 de euro depistat la Mocira

Publicat cu

pe

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au descoperit și indisponibilizat un utilaj în valoare de aproximativ 70.000 de euro care figurează în bazele de date ca fiind căutate de autoritățile din Franța. Oamenii legii au continuat cercetările pe linia combaterii traficului de autovehicule furate din străinătate, în dosarul celor 2 utilaje deja indisponibilizate în data de 13.08.2024.

„Astfel lucrătorii noștri au identificat la sediul unei societăți comerciale de pe raza localității Mocira, județul Maramureș un utilaj – excavator – fără număr de înmatriculare. În urma unor verificări specifice, s-a constatat faptul că utilajul figurează în bazele de date cu ,,Bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autoritățile din Franța, în data de 14.08.2024.

Drept urmare, excavatorul în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției până la finalul anchetei”, au anunțat polițiștii de frontieră.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar verificările sunt efectuate, sub directa supraveghere a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo