Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

FURTUNĂ – A fost prăpăd astăzi în Maramureș

Publicat cu

pe

Luni, 1 iulie, în n intervalul 18:20 – 20:00, s-au înregistrat 29 de apeluri prin numărul unic de urgență 112, care solicitau intervenția pompierilor militari, în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase din această seară.

„Astfel, s-au semnalat 14 situații de copaci căzuți, majoritatea în municipiul Sighetu Marmației, dar și în Budești, Cavnic, Rona de Sus și Petrova.

Totodată, în municipiul Sighetu Marmatiei 6 acoperișuri au fost luate de vânt. Tot acolo, o prelată de la o terasă a fost ruptă, lovind în cădere un bărbat. La sosirea echipajului medical la fața locului, victima era conștientă, cooperantă, cu leziuni la nivelul capului, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare, de către o ambulanță SMURD.

Pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmatiei intervin pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de manifestările hidrometeorologice. De asemenea, în sprijin au fost solicitate și Serviciile voluntare pentru situații de urgență din zonă. Totodată, echipaje ale furnizorului de energie electrică sunt dispuse în teren pentru remedierea avariilor”, transmite ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate