Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FURTUNĂ LA CS MINAUR – Viceprimarul Doru Dăncuș îi cere public demisia antrenorului Ciprian Danciu

Publicat cu

pe

Înfrângerea suferită azi de CS Minaur în deplasare cu Unirea Constanța (0-1), în etapa a zecea a Ligii 2, a agitat și mai mult spiritele la clubul băimărean. Viceprimarul Doru Dăncuș, extrem de implicat la echipă în ultimele luni, îi cere public demisia antrenorului principal Ciprian Danciu, printr-o postare pe pagina lui oficială de Facebook. Ciprian Danciu (foto) este tehnicianul cu care echipa a promovat în Liga 2.
„Aici nu mai este MINAUR!
Aici nu mai este spiritul MINERULUI!
Aici nu mai este onoarea băimărenilor!
E de ajuns! Am crezut că „punctul de moral” din meciul cu Dinamo poate fi un început al revirimentului echipei noastre, dar m-am înșelat!
După un asemenea rezultat, dar mai ales după prestațiile echipei din ultimele meciuri, orice antrenor cu onoare își înaintează DEMISIA înainte de a fi DEMIS!
Este clar pentru toată lumea că atâta poate, că nu reușește în niciun fel să-i motiveze pe jucători sau să aleagă tactica și echipa potrivită pentru a juca fotbal și a învinge!
Iar jucătorilor care încă „respiră” din promovarea în Liga a 2-a și se cred fotbaliști, le recomand să nu mai stea cu nasul pe sus, să coboare cu picioarele pe…gazon și să dea totul pentru îndeplinirea obiectivului! Până nu este prea târziu!”, a scris Doru Dăncuș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo