Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

Gabriel Zetea le spune minerilor că încasează pensia de prea multă vreme

Publicat cu

pe

Gabriel Zetea, fost președinte al Consiliului Județean Maramureș, actual parlamentar de Maramureș, care ar trebui să se zbată pentru drepturile pensionarilor din județ, vine acum și ne spune că sunt o categorie de pensionari care încasează pensia de prea multă vreme. E vorba despre mineri, adică cei care au adus valoare județului și care au muncit în condiții pe care Zetea nu și le poate închipui. În umezeală, cu riscul că ai intrat în subteran, dar nu știi dacă mai ieși viu de acolo sau într-un sac. Și acum viitorul președinte al CJ MM, ales și de mineri, vine și ne spune că „de 20 ani primesc acest cuantum mărit”.

Declarația a fost făcută la Realitatea Plus. Cei de la defapt.ro spun că vorbim de un om care nu a avut nicio slujbă în viața lui, potrivit CV-ului său. Evident, în afară de cele obținute politic.

„Această lege favorizează un stagiu de contributivitate pe termen lung. Minerii au avut un stagiu de cotizare ceva mai scurt, 15-20-25 de ani. Legea nu-i favorizează pe ei, este adevărat, dar și beneficiază de plata pensiei de 20 de ani! Că cei mai mulți dintre ei au ieșit la pensie de 20 de ani și de 20 de ani primesc acest cuantum mărit, spre deosebire de alte categorii sociale”,a spus Zetea, potrivit defapt.ro.

Mai multe pe defapt.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo