Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

GALA GREEN REPORT – Firma Printmasters, nominalizată pentru „Excelență în managementul consumului de apă”

Publicat cu

pe

Printmasters este o companie olandeză în creștere rapidă, cu sediul în România, specializată în decorare și tipărire de produse industriale și promoționale. Printmasters este activ pe piața europeană din 2008 și oferă clienților din toată Europa servicii de calitate remarcabilă și cu valoare adăugată nelimitată.

În prezent, are peste 250 de angajați calificați și peste 100 de mașini de imprimat moderne.

Printmasters este o fabrică de tipărire pentru cadouri de ultimă generație și articole promoționale, concentrându-se pe o gamă largă de tehnici de imprimare pentru bunuri dure și moi. Cu propriul laborator și centru de testare, firma poate aplica decorațiuni și imprimeuri pe toate tipurile de suprafețe și produse.

Sediul central este situat in Cicarlau, in nordul Romaniei, aproape de granita cu Ungaria, pozitionat strategic pentru a avea un acces rapid si usor in toata Europa si in intreaga lume. Combinația unică cu platforma logistică atașată face din Printmasters unul dintre cei mai de ultimă generație furnizori de pe piață, cu un spațiu de producție și depozitare de 11.000 mp cu 18.000 de locuri de paleți.

Compania poate oferi o gamă largă de produse și metode de personalizare: de la gravare pe metal, tampografie pe vase de băuturi, imprimare digitală pe carduri RFID, broderie pe rucsacuri, gravare cu diamante pe sticlă etc. Firma susține în primul rând vânzările Xindao, dar are, de asemenea, relații pe termen lung cu alți clienți din întreaga lume.

Ca parte a grupului Xindao N.V., Printmasters se îmbunătățește constant, pentru a se alinia la cele mai înalte concepte de mediu europene. O parte a ADN-ului este îmbunătățirea continuă a tuturor aspectelor afacerii, dar mai ales îmbunătățirea IMPACTULUI asupra mediului. Tehnicile de decorare includ serigrafie și transfer serigrafic, tehnici în care se recuperează ecranele pentru reutilizare, cu un proces care consumă apă în amestec cu agenți chimici recuperatori. Acest proces de revendicare a ecranelor este văzut în industrie ca o necesitate. În acest proces, se consumă mai mult de 1,3 mil L de apă/an, eliminată ca apă uzată de proces. Complexitatea chimică a apei uzate și a componentelor sale face practic imposibilă (cu costuri rezonabile) filtrarea apei uzate la NTPA 001.

În acest sens, Printmasters a lansat proiectul „IMPACT Zero Water”, care urmărește reducerea procesului de apă uzată prin introducerea unui nou concept: nu se revendică ecrane, acceptă pierderea financiară a materialelor, îmbunătățește condițiile de lucru, reduce impactul asupra mediului și pune bazele programului IMPACT asupra mediului.

Acest efort le-a adus și o nominalizare pentru „Excelență în managementul consumului de apă” la

.

„Noi, Xindao și Printmasters, suntem 100% convinși că, în calitate de furnizor de cadouri pe piață, ar trebui și putem face o schimbare. Producția, personalizarea și distribuirea cadourilor finale să se facă cât mai sustenabil.

De la „XD Eco”, „la Eco+” și acum colecția „Impact”, Xindao arată acea îmbunătățire a colecției noastre de produse durabile ca un proces continuu. Vedem transparența și trasabilitatea materialelor ca fiind cel mai mare schimbător de joc. Unde arătăm fapte, nu numai cuvinte.

Vom continua să evoluăm și să definim în continuare strategia noastră durabilă și să lucrăm pentru a adăuga doar produse la colecția noastră care au un impact pozitiv asupra mediului nostru, cu accent pe economisirea apei”, spune Jacques de Boer, Managing Director Printmasters și membru al Consiliului Xindao.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo