Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

GEORGE BURICEA (antrenor România) – „Dacă ai condus cu 7 goluri și ai câștigat doar la un gol ești și trist, nu ai cum să nu simți asta”

Publicat cu

pe

România a învins ieri Cehia cu 31-30, în primul meci din cadrul barajului de calificare la Campionatul Mondial de handbal masculin 2015. La finalul partidei disputate în sala polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare în tabăra tricolorilor sentimentele erau amestecate. Satisfacția provocată de jocul bun făcut era estompată de regretul că nu s-a obținut o victorie mai clară.

„Dacă ai condus cu 7 goluri și ai câștigat doar la un gol ești și trist, nu ai cum să nu simți asta. Dar sunt foarte fericit pentru ei și-au lăsat sufletul pe teren, așa cum au promis. Dacă îi aveam pe toți la antrenamente, acum aveam un avantaj de 4-5 goluri”, a declarat George Buricea, selecționerul României, pentru pagina de Facebook FRH.

„În final puteam să câștigăm și la 10 goluri, nimic nu era sigur. Pentru noi, fiind o națională mult mai mică decât Cehia, ca și nume, ne dorim să demonstrăm. Discut cu George de câteva luni bune și mi-a explicat fiecare mișcare, nu mă pregătesc doar de două zile, de când am venit”, a adăugat Demis Grigoraș, marcatorul a 9 goluri în meciul cu Cehia.

„Este o plăcere să te uiți la echipa națională a României, au unul m-am simțit foarte bine. Am văzut faze foarte rapide, foarte plăcute, un handbal modern, și am văzut o atitudine foarte pozitive. Vedem ce va fi în Cehia!”, a concluzionat Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Returul este programat duminică, 12 mai, de la ora 17.30, la Brno (Cehia).

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate