Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

GEST NEAȘTEPTAT – Ambasada Italiei în Albania a plătit nota la restaurant lăsată neplătită de către turişti italieni în oraşul Berat

Publicat cu

pe

Ambasada Italiei în Albania a plătit nota la restaurant lăsată neplătită de către turişti italieni în oraşul Berat, situat în partea central-sudică a ţării, în urma unei intervenţii personale a şefei Guvernului de la Roma Giorgia Meloni, relatează AFP.

Premierul albanez Edi Rama a dezvăluit că a discutat cu Girgia Meloni despre cazul unui grup de turişti italieni care s-a ”evaporat” fără să plătească nota la restaurant în acest oraş istoric, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

”Ea s-a strâmbat şi a dat acest ordin ambasadorului: «plătiţi nota acestor idioţi, vă rog, şi faceţi un comunicat! Italia nu poate fi dezonorată în acest hal»”, a declarat premierul albanez cotidianului italian La Stampa.

Povestea acestor turişti italieni care au plecat fără să-şi plătească nota a ţinut prima pagină în presa albaneză şi a făcut turul reţelelor de socializare.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo