Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

GROȘII ȚIBLEȘULUI – Două surori însărcinate, în comă după ce s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor

Publicat cu

pe

Caz extrem de grav de intoxicare produs ieri, 18 mai, în comuna maramureșeană Groșii Țibleșului, în urma căruia două surori, ambele însărcinate, au ajuns în comă la Spitalul Județean Baia Mare. Alte patru persoane au fost transportate la spitalul din Târgu Lăpuș.

”Echipajul CBRN din cadrul ISU Maramures intervine alaturi de pompierii din Targu Lapus si echipajele medicale TIM si EPA SMURD in localitatea Grosii Tiblesului, unde 2 persoane de sex feminin, insarcinate s-au intoxicat cu o substanta pentru deparazitarea animalelor din gospodarie. Ambele persoane sunt inconstiente si intubate si sunt transportate in acest moment la UPU Baia Mare. Celelalte 4 persoane aflate in aceeasi locuinta vor fi transportate de catre pompieri si echipajul medical la CPU Targu Lapus pentru monitorizare.”, au transmis aseară reprezentanții ISU Maramureș.

Incidentul a fost confirmat aseară și de reprezentanții IPJ Maramureș:

„În această seară, la ora 19.52, o persoană a sesizat 112, cu privire la faptul că o tânără însărcinată acuză dureri și se află în stare de inconștiență. Personalul medical s-a deplasat în localitatea Groșii Țiblesului, unde au fost identificate două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate.

La fața locului a fost dirijat și un echipaj al poliției care, din primele verificări efectuate a constatat faptul că un bărbat, concubinul uneia dintre tinere, ar fi efectuat o dezinsecție. Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate