Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

GSP – Doi arbitri români sunt suspectați că ar fi trucat un meci de handbal din cupele europene

Publicat cu

pe

Scandal de mare magnitutdine în handbalul mondial, cu doi arbitri români în prim-plan! Silviu Stănescu și Diana Carmen Ciulei au condus o partidă din preliminariile Champions League la feminin bănuită că ar fi fost aranjată pentru mafia pariurilor! Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor informații explozive despre acest caz.

Conform portalului Handbollskanalen.se, un important site de handbal din Suedia, clubul Höörs HK H 65, o formație suedeză de tradiție, a depus o plângere la EHF la finalul unui meci disputat pe 16 octombrie 2021, în preliminariile Ligii, împotriva sârbilor de la FK Radnički Kragujevac. Partida a fost arbitrată de românii Silviu Stănescu și Diana Carmen Ciulei, croatul Sinisa Rudic fiind observator. 

Motivul reclamației depuse către cel mai înalt for din handbal? Formația nordică, uluită de multiplele greșeli flagrante de arbitraj, toate în favoarea adversarei, a trecut la fapte și a depus o sesizare legată de cele întâmplate la meciul din toamna anului trecut.

Jurnaliștii site-ului Handbollskanalen.se au intrat în contact cu persoane din clubul suedez, care le-au mărturisit că „n-au mai văzut niciodată așa ceva” și că meciul a fost „100% aranjat pentru pariuri”. Sursele respectivului canal suedez susțin că și alte meciuri din Liga Campionilor la feminin și la masculin ar fi fost aranjate pentru pariuri.

continuarea pe gsp.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo