Connect with us

SPORT

HANDBAL FEMININ – CS Minaur a anunțat al șaselea transfer

Publicat cu

pe

Echipa de handbal feminin a CS Minaur a ajuns la șase transferuri pentru ediția următoare a Ligii Florilor. Ultima jucătoare legitimată de gruparea băimăreană este daneza Fie Woller (31 ani, extremă stânga), care vine de la Corona Brașov, echipă la care s-a transferat în iarna anului 2023.
„Fie Woller și-a început cariera la Ikast Handbold (fostă FC Midtjylland), evoluând în Liga Campionilor în cinci din cele șapte sezoane petrecute alături de echipa daneză. Timp de patru sezoane a jucat și în Germania, la SG BBM Bietigheim, echipă cu care de asemenea a evoluat în Liga Campionilor! În sezonul 2021/2022 Fie s-a transferat în Franța, la Neptunes Nantes, echipă cu care a jucat în grupele European Handball League, una din adversarele echipei franceze fiind chiar echipa noastră.
Este campioană europeană cu naţionala Danemarcei la junioare şi tineret. La senioare, Fie are peste 60 de jocuri şi peste 100 de goluri”, anunță site-ul oficial al clubului băimărean.

Pentru campionatul 2024-2025 al Ligii Florilor, CS Minaur (locul 9 în ultimul sezon) le-a legitimat pe: Yuliya Dumanska (portar, 27 ani, Gloria Bistrița), Jessica Quintino (extremă dreapta, 33 ani, Dunărea Brăila), Andrijana Tatar (pivot, 28 ani, Dacia Mioveni), Emilia Galinska (centru sau inter stânga, 31 ani, Măgura Cisnădie), Teodora Damian (inter stânga sau centru, 17 ani, ACS Liceul Teoretic “L. Rebreanu” Turda).

Marius CÎMPIAN

foto : Liselotte Sabroe

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate