Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

HHC România lansează proiectul ACASĂ vezi cu INIMA

Publicat cu

pe

Hope and Homes for Children şi OPTIblu dau startul proiectului ACASĂ vezi cu INIMA, respectiv pentru fiecare pereche de ochelari de copii vândută în reţeaua de magazine OPTIblu, 50 de lei vor fi donaţi Fundaţiei Hope and Homes for Children. 

Într-un comunicat de presă, HHC România a anunțat că proiectul se desfăşoară toată luna iunie în cele 79 de magazine OPTIblu din 25 de oraşe ale ţării, OPTIblu alăturându-se, astfel, campaniei Ambasador pentru Acasă – Când construim o casă, construim un Om, prin care Hope and Homes for Children îşi propune să construiască o casă familială pentru 12 copii aflaţi în grija statului.

„Proiectul va contribui la construcţia unei case familiale în care cei 12 copii instituţionalizaţi să primească îngrijirea şi educaţia adecvată nevoilor lor specifice. Astfel, în perioada 1-30 iunie 2024, pentru fiecare pereche de ochelari de copii vândută în oricare dintre cele 79 de magazine OPTIblu, vor fi donaţi 50 de lei către Hope and Homes for Children. Această donaţie va susţine eforturile Fundaţiei de a le oferi copiilor vulnerabili un mediu familial sigur şi stabil, asigurându-le o copilărie cât mai apropiată de normalitate”, arată HHC România.

„Credem cu tărie în puterea comunităţii de a aduce schimbări pozitive şi durabile în vieţile celor care au cea mai mare nevoie. Fiecare copil merită să se bucure de copilărie şi suntem mândri că putem contribui la acest scop prin eforturile noastre comune. Proiectul „ACASĂ vezi cu INIMA” ne oferă tuturor oportunitatea de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru aceşti copii, oferindu-le nu doar un acoperiş deasupra capului, ci şi dragostea şi grija unei familii adevărate. Angajamentul nostru de a ne implica activ în construcţia casei familiale pentru cei 12 copii cu nevoi speciale subliniază devotamentul OPTIblu pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale copiilor fără îngrijire parentală. În plus, proiectul le oferă clienţilor noştri oportunitatea de a pune atât o cărămidă la temelia acestei case, cât şi la cea a unui viitor mai bun pentru copii”, declară Alina Bistreanu, CEO, Optical Investment Group.

Suma necesară contruirii casei familiale este de 450.000 de euro, bani necesari Fundaţiei Hope and Homes for Children pentru a construi casa de care au nevoie cei 12 copii cu nevoi speciale din Bucureşti și anume o casă de peste 300 de mp cu toate facilităţile – living generos, bucătărie, terasă primitoare, patru dormitoare, două băi şi o curte spaţioasă – toate adaptate nevoilor copiilor.

„Noua casă, destinată copiilor din ultimul centru de plasament din sectorul 5, Bucureşti, va fi construită aproape de şcoala specială pe care unii dintre copii o urmează, pe un teren pus la dispoziţie de DGASPC Sector 5 şi va oferi un mediu similar celui familial, în care copiii să fie în siguranţă şi să beneficieze de cea mai bună îngrijire.

Ambasadorii Hope and Homes for Children – Amalia Enache, David Popovici, Mihai Morar, Marius Manole şi Alexandru Tomescu – au fost cei care au dat startul acestei campanii în luna aprilie a acestui an, obiectivul campaniei fiind ca până la finalul anului, întreaga sumă necesară construirii casei să fie strânsă”, arată HHC România.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate