Connect with us

SPORT

HOCHEI – ACSH Gheorgheni, prima semifinalistă din Erste Liga

Publicat cu

pe

ACSH Gheorgheni, echipa campioană en-titre, a devenit prima echipă calificată în semifinalele Erste Liga la hochei pe gheață, după ce a învins echipa UTE cu scorul de 4-0 în seria sferturilor de finală.

Harghitenii au obținut o victorie clară miercuri, în Budapesta, cu scorul de 6-2 (0-0, 5-1, 1-1), prin golurile marcate de Tamas-Robert Sarpatki, Sebastien Sylvestre (3), Matias Petteri Haaranen și Christopher Bodo. Singurul gol pentru gazde a fost marcat de Maxim Szabo Racz.

Sport Club Miercurea Ciuc conduce acum cu 2-1 în general împotriva echipei Budapest Jegkorong Akademia HC, după ce s-a impus cu scorul de 4-3 (2-1, 2-1, 0-1) pe Patinoarul ”Vakar Lajos”.

David Levin a marcat toate golurile pentru echipa Miercurea Ciuc, în timp ce pentru oaspeți au înscris Mark Schlekmann, Krisztian Nagy și Evgheni Mozer.

Echipele DVTK Jegesmedvek și Corona Brașov sunt la egalitate, 2-2, după ce echipa maghiară a câștigat cele două partide disputate la Brașov, iar Corona s-a impus în cele două partide de la Miskolc, în ultimul meci cu scorul de 4-1 (0-0, 2-1, 2-0), desfășurat miercuri seara.

Pentru echipa Brașovului au marcat Daniel Koger, Sebastien Piche (2) și Chase William Schaber, în timp ce pentru gazde a punctat Justin Robert Bean.

Seria se desfășoară după sistemul cel mai bun din șapte partide, următoarele meciuri fiind programate pe 16 martie, la Brașov (pentru Corona) și Budapesta (pentru Sport Club Miercurea Ciuc).

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate