Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

IMPOSTOR – S-a dat drept jandarm, dar a fost demascat (FOTO)

Publicat cu

pe

Un bărbat purtând, fără drept, obiecte vestimentare cu însemnele Jandarmeriei și cu o armă asupra sa a fost depistat de jandarmii vrânceni.
Echipajul din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o adunare publică la care era sărbătorită gimnasta Ana Maria Bărbosu, în Piața Unirii din Focșani, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele „Jandarmeria” și având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip „airsoft”.
„S-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma și nici de a deține arme neletale la adunările publice.
Au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal – Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
Tânărul, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în București, a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Române.
FOTO Jandarmeria Română

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo