Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ÎN BAIA MARE – HHC organizează „1 Iunie pe bicicletă”

Publicat cu

pe

Sâmbătă, 1 Iunie 2024, împreună cu Asociația de Ciclism și Ecologie Maramureș Bike, vă invităm, copii și părinți, să petreceți timp de calitate la cea de-a patra ediție a evenimentului „1 Iunie pe bicicletă”.

14:00 -14:30 – Start eveniment – 📍Monumentul Ostașului Român
14:30 -15:30 – Paradă – Circuit Ciclistic
15:30 -16:10 – Spectacol Teatru de Păpuși
15:30 -18:00 – Play & Fun
– Pump Track
– Tir cu arcul
– Tiroliană
– Baschet
– Face painting
– Activități sportive
– Muzica Live – DJ

Circuitul de ciclism se va desfășura în intervalul 14.30 –15.30, pe următorul traseu:

■ Statuia Ostașului Român
■ Strada Victoriei
■ Bulevardul Independenței
■ Bulevardul Republicii
■ Bulevardul Traian
■ Bulevardul Unirii
■ Bulevardul București
■ Strada 22 Decembrie
■ Strada Closca
■ Strada Crișan
■ Piața Păcii
■ Piața Millennium
■ Strada Podul Viilor
■ Statuia Ostașului Român.

După turul ciclist, ne vom reuni în fața statuii Ostașului Român pentru o experiență plină de energie și distracție. Participanții vor avea oportunitatea să se bucure de diverse activități, printre care tras cu arcul și tiroliana oferite de TuSport exerciții de îndemânare cu Asociația Daco-Spartanii și demonstrații de resuscitare de la Serviciul de Ajutor Maltez.

De asemenea, elevii voluntari de la Colegiul de Arte Baia Mare vor realiza Face Painting, iar Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși va susține spectacole de teatru de păpuși. Ski&Bike și Bike Shop vor avea câte un cort de prezentare a bicicletelor, iar Dr. Bike & Ski va oferi servicii de reparații.

Salvamontul va prezenta echipamentele de salvare, iar Maramont va expune echipamente sportive. Nu vor lipsi nici băuturile și gustările delicioase, cu sucuri și ciocolată caldă vegană de la Re-fresh și plăcinte de la Casa Codrenească.

Totodată, vom avea un photo corner pentru a captura amintiri de neuitat alături de mascotele Mickey și Minnie Mouse, împreună cu Willie de la WildCats.

În plus, vom organiza o tombolă și vom premia participanții la paradă prin tragere la sorți! De asemenea, vom strânge jucării pentru copiii de care se ocupă asociația Pirita Children. Vă încurajăm să aduceți jucării pentru a oferi bucurie și a pune zâmbete pe chipurile celor mici.

Vă mulțumim că vă alăturați nouă în această zi de sărbătoare și aventură pe două roți! Veniți să creați amintiri de neuitat și să contribuiți la susținerea unei cauze nobile în beneficiul copiilor și familiilor din comunitatea noastră.

Hope and Homes for Children Romania

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate