Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎN CINEMA – Chuck Norris revine în forță pe marele ecran

Publicat cu

pe

Actorul american Chuck Norris revine pe marele ecran pentru prima dată după mai bine de un deceniu cu pelicula SF „Agent Recon” în rolul unui comandant al forţelor speciale care investighează o bază suspectată că face experimente pe extratereştri.

La 11 ani după ce şi-a luat adio de la cinematografie în „Expendables 2″, starul din „Walker, Texas Ranger” a filmat în acest an „Agent Recon”, un film de acţiune ştiinţifico-fantastic programat să fie lansat în 2024, potrivit Deadline, citat de News.ro.

Chuck Norris, acum în vârstă de 83 de ani, va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului „V”, şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului „Agent Recon”.

„Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris şi Marc Singer în distribuţie, trebuia să fie distractiv pentru fani”, a declarat Ting într-un comunicat.

„Echipa mea de cascadori a forţat limitele viziunii mele pentru a pune în scenă scene de acţiune de înaltă calitate, cu o poveste pe măsură. Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său”, continuă textul, care asigură că pelicula a fost filmată cu cele mai bune echipamente disponibile la Hollywood.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate