Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎN DOUĂ ORE – Un local britanic a epuizat rezervările pentru tot anul 2024

Publicat cu

pe

Se poate spune că este un record absolut. Un local din Bristol, Marea Britanie a făcut rezervări pentru tot anul 2024. Și asta în doar două ore. Restaurantul este celebru pentru un anumit produs care i-a adus și premii. În ultimii ani, lista de așteptare a crescut de la 6 luni, la patru ani.

Localul a fost înființat în anul 1800. La Bank Tavern din Bristol, un local ascuns, este cel mai dificil de a obține o rezervare. Pab-ul are doar șapte mese și nu poate primi mai mult de 40 de persoane. Situat pe John Street încă din anii 1800, pubul a devenit extrem de căutat în ultimii ani.

În ziua de Anul Nou, a fost deschisă lista pentru rezervări, iar anunțul a fost postat pe contul de Instagram. La ora 10.00 s-a făcut anunțul, iar până la ora prânzului au fost ocupate toate locurile pentru întreg anul 2024, scrie BBC.

„Pub-ul vinde cea mai populară „friptură de duminică“ din Marea Britanie și a fost declarat drept localul unde o rezervare pentru cină este cel mai greu de obținut din întreaga lume.

The Bank Tavern a fost nevoit să nu mai accepte noi rezervări în 2019 după ce a câștigat premiile Observer Food Monthly Awards 2019 – transformând o listă de așteptare de șase luni în patru ani, deoarece cererea a devenit imposibil de gestionat”, scrie click.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo