Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ÎN MARA – Ceartă conjugală între doi englezi veniți în Maramureș

Publicat cu

pe

Un cuplu de englezi veniți în Maramureș și cazați la o pensiune din localitatea Mara au pus pe jar autoritățile din județ azi noapte după ce s-au certat pe fondul consumului de alcool. Salvamont Maramureș a anunțat că a avut azi noapte o acțiune de căutare-salvare împreuna cu cei de la Poliția Nationala în zona mai sus amintită.
„În urma unei certe conjugale a unui cuplu de cetățeni englezi sosiți în Maramureș, pe fondul alcoolului consumat, a fost anunțată la 112 dispariția femeii de 32 ani de la o pensiune din zona Mara. Apelul a venit undeva în jurul orelor 00.12. Echipe mixte de salvatori montani, împreună cu polițisti din cadrul IPJ Maramureș, au căutat și răscolit zonele împădurite. La căutare a fost folosită drona din dotarea SPJ Salvamont Maramureș și câinele de urmă de la ITPF Sighetu Marmatiei.
La primele ore ale dimineții femeia a fost găsită în viață, dormind lângă un șopron la marginea pădurii. A fost predată echipajului medical SMURD pentru investigații. Acțiunea de căutare-salvare s-a încheiat după aproape 6 ore de cautări”, arată Salvamont Maramureș.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate