Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND – Bărbat din Botiza, implicat într-un accident rutier

Publicat cu

pe

Probleme pentru un șofer din Botiza, care a fost implicat în finalul de săptămână trecut într-un accident rutier pe raza județului Sălaj. S-a întâmplat în data de 5 iulie a.c., în jurul orei 18.20, când un bărbat de 66 de ani, din localitatea Botiza, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 F, pe direcția Păușa – Românași, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la interesecția cu drumul județean 108 A nu ar fi respectat semnificația indicatorului „oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

„În urma accidentului rutier, trei tineri, de 11, 15 și 16 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, arată IPJ Sălaj.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier, în vederea stabilirii cu exactatitate a cauzelor și împrejurăirlor producerii accidentului rutier.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate