Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND – Campanie de colectare selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Publicat cu

pe

Pentru al şaselea an consecutiv Baia Mare se aliniază marilor orașe din lume de Ziua internațională a deșeului electric – IEWD 2023 lansând campania tradițională de colectare selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) împreună cu operatorul TGP – The Green Project, participant oficial IEWD 2023.

Sâmbătă, 14 octombrie, între orele 10.00 şi 15.00, pe lângă colectarea de la domiciliu, cetățenii pot aduce aparatele electrice vechi, defecte și la punctele de colectare amplasate în următoarele locații din Baia Mare: în parcul de la RFN, pe platoul din Piața Revoluției, intersecția Bd. Republicii cu str. Lupului.

Pentru colectarea la domiciliu programează-te prin: apel la 0744-781781 de luni până vineri, între orele 9.00 şi 17.00. Sau completare formular de comand 24/7 accesând http://thegreenproject.ro/comanda
Pentru toți cetățenii care se vor debarasa responsabil de deșeurile electrice se va organiza și o tombolă cu premii: 2 bilete x 2 persoane la spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare, 1 x aspirator, 3 x bormașină, 3 x mixer cu bol, 3 x prăjitor de pâine, 3 x blender vertical.

Actualitate

YHP Logo