Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND – Razie efectuată de polițiști pe timpul nopții

Publicat cu

pe

În noaptea de sâmbătă spre duminică, municipiul Baia Mare a fost împânzit de polițiști, care au acționat pentru siguranța cetățenilor.

„Polițiștii de ordine publică, în colaborare cu cei din cadrul Biroului Rutier, Biroului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș au vizat verificarea respectării prevederilor Legii nr. 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 349 din 2002 privind fumatul în spațiile publice închise, precum și obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, polițiștii au acționat pentru depistarea celor care încalcă prevederile legale și prevenirea și combatarea migrației ilegale”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Șase societăți comerciale au fost supuse verificărilor, iar aproximativ 90 de persoane au fost legitimate de polițiști.
Polițiștii au constatat o abatere la O.U.G. 28 din 1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, care a fost sancționată cu amendă în valoare de 12.000 de lei. Totodată, a fost confiscată suma de 963 de lei.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate