Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

ÎNCĂ O SCHIMBARE DE PARTID – Cătălin Cherecheș s-a întors „acasă”

Publicat cu

pe

PSD, PNL, UNPR, PNŢCD şi FDGR, sunt partidele politice din palmaresul primarului municipiului Baia Mare. Edilul Cătălin Cherecheș își continuă traseul politic și a anunțat azi, într-o conferință de presă, că se întoarce în Partidul Social Democrat. Primarul spune că are în continuare și sprijinul Partidului Național Liberal, așa că la următoarele alegeri locale este foarte probabil că va candida pentru un nou mandat din partea alianței PSD-PNL.

„Din perspectivă politică m-am întors acasă. De luni începând, am reașezat parteneriatul pentru comunitatea băimăreană cu Partidul Social Democrat, cu domnul președinte și prim ministru Marcel Ciolacu. Municipiul Baia Mare, de la ultimul guvern PSD condus de doamna Viorica Dăncilă acum 5 ani, nu a mai primit niciun leu de la București, de la Guvernul României. Sunt într-un parteneriat politic cu domnul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, și cu domnul Marcel Ciolacu, președintele PSD.

De asemenea, parteneriatul cu domnul Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, continuă. Asocierea politică PNL-PSD este consolidată la nivelul municipiului Baia Mare și cu sprijinul meu va fi și mai consolidată”, a declarat Cătălin Cherecheș.

foto Facebook Cătălin Cherecheș

Actualitate

YHP Logo