Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

INCIDENT – A acroșat cu oglinda mașinii un pieton

Publicat cu

pe

Depășirile în trafic sunt extrem de periculoase atunci când nu anticipezi bine. Sunt șanse mari ca la o depășire să acroșezi un pieton de pe marginea drumului, având în vedere că marea majoritate a drumurilor nu au trotuare. În 5 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a acroşat cu oglinda un pieton care se deplasa pe acostamentul drumului ce face legătura între Dealu Negru şi Ragla, ulterior continuându-şi deplasarea.

„După sesizare, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au desfăşurat activităţi de identificare şi depistare a şoferului, acesta fiind găsit în localitatea Budacu de Sus. Şoferul, un bărbat de 39 de ani din localitate a fost testat cu aparatul etilotest rezultând valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, la spital a fost transportat şi şoferul în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, arată IPJ Bistrița.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate