Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

INCREDIBIL – Doi șoferi beți criță prinși în trafic. Cât era alcoolemia

Publicat cu

pe

Sunt șoferi care circulă pe drumurile din Maramureș deși abia se pot ține pe picioare, fiind un real pericol pentru ei, dar în primul rând pentru ceilalți participanți la trafic. Numai într-o singură zi au fost depistați în trafic doi șoferi beți criță care oricând puteau provoca o tragedie pe șoselele din județ.

În Baia Mare am avut ieri, pe Bulevardul Unirii, un accident de circulație. IPJ Maramureș a anunțat: „În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, care conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. În urma impactului au rezultat pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1.28 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care a pierdut controlul direcției de mers. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice”.

„Tot ieri, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, pe D.C.14, în localitatea Breb. Testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo