Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

INFRACȚIUNI RUTIERE – Dosare penale pentru șase maramureșeni care au condus fără permis sau sub influența lcoolului

Publicat cu

pe

În urma acțiunilor desfășurate în sistem integrat, șase bărbați sunt cercetați în cadrul unor dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

„La data de 1 iulie, polițiștii din Serviciului Rutier, Tăuții Măgherăuș, Ulmeni și un echipaj de ordine publică a Poliției Municipiului Baia Mare au identificat la volanul unor vehicule patru bărbați cu vârste de 33,45 și 54 de ani din Satulung, Chelința, Tăuții de Sus și Baia Mare, care circulau în localitățile Ilba, Chelința și în municipiul Baia Mare pe bulevardele Regele Mihai I și Independenței. Trei dintre aceștia se aflau sub influența băuturilor alcoolice, rezultând valori în etilotest de 0,80, 0,90 și 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În celălalt caz, un bărbat de 45 de ani din Chelința a condus un scuter, fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare și fără a deține permis de conducere”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Ieri, 2 iulie, un tânăr de 17 ani din Tăuții de Sus a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier, la volanul unui autoturism circulând pe strada Oborului din Baia Mare, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu este posesor de permis de conducere.
Polițiștii din Târgu Lăpuș au identificat un autoturism care circula pe strada Petru Rareș din oraș, la volan aflându-se un bărbat de 48 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, deoarece i-a fost reținut.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo