Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

ÎNFRÂNGERE ȘI CU CSM TÂRGU JIU – CS Minaur a ajuns pe loc de baraj în Liga Florilor!

Publicat cu

pe

Din păcate pentru suporterii băimăreni, CS Minaur este în acest sezon o echipă de pluton, lucru confirmat și de înfrângerea suferită azi în deplasare în fața nou-promovatei CSM Târgu Jiu, în cadrul etapei a zecea. Niciuna dintre echipe nu are prea mare forță de aruncare de la linia de nouă metri și în aceste condiții au fost goluri puține și multe greșeli în atac de ambele părți. Dincolo de lipsa de idei în ofensiva băimăreană, gazdele au jucat cu mai multă ambiție și au obținut o victorie meritată. După această nouă înfrângere, CS Minaur a căzut pe locul 11 (!), care duce la barajul de menținere în Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu – CS Minaur Baia Mare 24-21 (13-12)

CSM Târgu Jiu: Dzhukeva, Marica-Bercu – Chiriță, Bucă 4 (3 din 7m), Gavrilă 5, Pușcaș 4, Toader Coteț, Zinatullina 2, Chiricuță 3, Pal, F. Ilie 2, Andrei, Boian, Ciolan 3, Klimek 1. Antrenori: Liviu Andrieș, Andrei Enache, Grigore Albici.

CS Minaur: Pandzic, Enache – Ujkic, Vukajlovic 2, Tănasie 6 (3 din 7m), Kerekes, Vujovic 1, Carneiro, Tudor 1, Popescu, Țîrle 1, Cavlovic 1, Cazanga 3, Borș 2, A. Popa 3, Mițicuș 1 (din 7m). Antrenori: Raul Fotonea, Andrei Popescu, Daniel Apostu.

Aruncări de la 7 metri: 4-8, transformate 3-4. Au ratat: Bucă/Mițicuș, Vujovic, Tănasie. Minute de eliminare: 12-2.

foto captură video

Actualitate

YHP Logo