Connect with us

IMPORTANT

INIȚIATIVĂ – Deputatul Florin Alexe: Protejăm noile generații! Combatem consumul de țigarete electronice!

Publicat cu

pe

A fost adoptat proiectul de lege care interzice publicitatea la ţigarete electronice, inclusiv a celor de tip Vape sau care folosesc dispozitive cu tutun încălzit, precum şi pentru pliculeţele cu nicotină pentru uz oral, anunță deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe.

”Protejăm noile generații! Combatem consumul de țigarete electronice! Am fost alături de Gigel Știrbu, principalul inițiator al proiectului de lege care interzice publicitatea la ţigarete electronice, inclusiv a celor de tip Vape sau care folosesc dispozitive cu tutun încălzit, precum şi pentru pliculeţele cu nicotină pentru uz oral. Proiectul, pe care l-am inițiat împreună cu mai mulți parlamentari liberali, a fost adoptat de Camera Deputaților.

Publicitatea pentru acest produse nu va fi permisă în condiţiile în care se adresează minorilor; înfăţişează minori consumând aceste produse; sugerează că acest produse sunt dotate cu proprietăţi terapeutice sau că au un efect stimulativ, sedativ ori că pot rezolva probleme personale; dă o imagine negativă despre abstinenţă; nu conţine inscripţii avertisment în limba română. Împreună, construim o Românie sigură!”, a spus Florin Alexe.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate