Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎNJUNGHIERE – Un tânăr maramureșean a fost transportat la spital

Publicat cu

pe

În noaptea de 18 august 2024, polițiștii subunității teritoriale din cadrul Secției 6 Sarasău au fost solicitați prin apel unic de urgență, să se deplaseze în localitatea Remeți, pe strada Surdic, unde o persoană ar fi fost înjunghiată. Polițiștii s-au deplasat operativ la fața locului, unde a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Remeți, care se afla întins pe jos, conștient, prezentând mai multe plăgi în zona spatelui.

„Victima a fost preluată de un echipaj SMURD în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Persoana cercetată pentru comiterea faptei a fost identificată la scurt timp de polițiști, fiind vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din Remeți.
Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.
Din cauza gravității comiterii faptei a fost dispusă schimbarea încadrării juridice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo