Connect with us

POLITICA

ÎNTÂLNIRE – Deputatul Florin Alexe a discutat cu secretarul de stat Marin Țole despre proiectele comunei Copalnic-Mănăștur

Publicat cu

pe

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, împreună cu Vasile Mihalca, primarul comunei Copalnic-Mănăștur, s-au întâlnit cu Marin Țole, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cu care au discutat despre proiectele comunei maramureșene.

”Împreună cu Vasile Mihalca, primarul comunei Copalnic-Mănăștur, am avut o întâlnire productivă cu Marin Țole, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Am discutat despre proiectul modernizării pieței centrale din comună, o prioritate a echipei liberale. De asemenea, primarul a desfășurat un tur de forță la mai multe instituții centrale.

A avut o întâlnire cu reprezentanți ai CNI, în cadrul căreia a discutat despre modernizarea mai multor drumuri comunale, străzi și ulițe. În cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai Institutului Național al Patrimoniulului, a discutat despre reabilitare bisericii Sfântul Nicolae Berinţa.

A discutat cu reprezentanți ai AFM despre eficientizarea energetică a școlii și căminului cultural Laschia și a căminului cultural Curtuiusul Mic. În plus, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, a discutat despre lucrările pentru alimentare cu apă potabilă și canalizare cu fose în Preluca Veche, Preluca Nouă și Copalnic-Deal. Facem echipă pentru Copalnic-Mănăștur! Facem echipă pentru Maramureș!”, a precizat Florin Alexe.

24 NEWS

CMF: 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate