Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

INTER DREAPTA – CS Minaur transferă de la CSM Târgu Jiu

Publicat cu

pe

Echipa de handbal feminin CS Minaur o va avea în lot, din sezonul următor, o handbalistă din Croația, care evoluează pe postul de inter dreapta.

Este vorba de Katarina Pavlovic, de la CSM Târgu Jiu, care a jucat de 14 ori pentru naționala Croației și a marcat 60 de goluri. Pavlovic are 1,80m înălțime și este născută în data de 30 ianuarie 1995 la Ljubuški, în Bosnia și Herzegovina.

„Între 2013 și 2015 a fost componentă a echipei RK Zelina, marcând de 34 de ori în Challenge Cup. În sezonul 2021 și 2022 a jucat pentru Rocasa Gran Canaria, cu care a jucat și a câștigat finala EHF European Cup. În acel sezon european, Katarina a marcat de 75 de ori, 10 dintre goluri fiind marcate în cele două meciuri ale finalei. Ea va fi colegă la Minaur cu alte două sportive cu care a jucat la Rocasa Gran Canaria și care vor veni și ele din vară: Alba Chiara Spugnini Santome și Maria Gomes da Costa”, scrie minaur.ro.

Pavlovic a marcat în acest sezon 70 de goluri pentru CSM Târgu Jiu, șase dintre ele tocmai împotriva echipei CS Minaur, ieri în partida din etapa a 23-a a Ligii Florilor (28-28).

Actualitate

YHP Logo