Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ÎNTR-O SINGURĂ ZI – Amenzi de aproape 6.500 de lei aplicate de polițiștii din Borșa

Publicat cu

pe

Ieri, 13 februarie, polițiștii din Borșa au desfășurat o acțiune pe linie rutieră pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă legislația rutieră, care conduc sub influența alcoolului sau comit orice fel de abatere la normele rutiere.

„Aseară, la ora 21.00, polițiștii din Borșa au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștrandului din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 26 de ani din Moisei.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U Borșa, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

În cadrul acțiunii au fost verificate 30 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.485 de lei.
Totodată, în cadrul acțiunii s-a dispus confiscarea cantității de 3,18 metri cubi de material lemnos.

Actualitate

YHP Logo